شماره ابلاغ : 58814/ت31481ه شماره انتشار : 17447
تاريخ ابلاغ: 23/ 10/ 1383 تاريخ روزنامه رسمي : 26/ 10/ 1383
هيئت و زيران در جلسه مورخ 12 /7/ 1383 و 25/ 9/ 1383 بنا به پيشنهاد شماره 13394/11 مورخ 5/ 7/ 1383 و زارت راه و ترابري و تأ ييد سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور و و زارت امور اقتصادي و دارايي و به استناد مواد ( 4 ) و ( 6 ) قانون برنامه سوم توسعه اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي جمهوري اسلامي ايران ـ مصوب 1379 ـ و با رعايت تصويبنامه شماره 1586/ت24246هـ مورخ 21/ 1/ 1381 اساسنامه شركت مادرتخصصي فرو دگاههاي كشور را به شرح زير اصلاح و تصويب نمود :
اساسنامه شركت مادرتخصصي فرو دگاههاي كشور ( سهامي خاص )
مصوب 25/ 09/ 1383 با اصلاحات و الحاقات بعدي
فصل او ل ـ كليات و سرمايه
ماده 1 ـ شركت مهندسي فرو دگاههاي كشور كه در قالب شركت مادرتخصصي فرو دگاههاي كشور ساماندهي شده است و در اين اساسنامه به اختصار شركت ناميده مي شود ، داراي شخصيت حقوقي و مالي مستقل بوده و و ابسته به و زارت راه و ترابري است كه طبق مفاد اين اساسنامه و قوانين و مقررات مربوط به شركتهاي دو لتي اداره خواهد شد .
ماده 2 ـ(اصلاحي 29/ 04/ 1384) هدف از تشكيل شركت ساماندهي و ايجاد ، اداره ، نگهداري ، توسعه ، تكميل ، تجهيز و بهره برداري فرو دگاههاي كشور و ارايه خدمات و فعاليتهاي جنبي فرو دگاهي هوانوردي و پرو ازي مي باشد .
ماده 3 ـ مدت شركت نامحدو د و مركز اصلي آن در تهران است . شركت مي تواند براي اجراي و ظايف مقرر در اين اساسنامه در داخل كشور با تصويب مجمع عمومي و رعايت قوانين و مقررات مربوط شعب يا نمايندگي هايي تأ سيس نمايد .
ماده 4 ـ سرمايه شركت مبلغ يكصد ميليون ( 000/000/ 100 ) ريال منقسم به ده هزار سهم ده هزار ريالي مي باشد و كليه سهام آن متعلق به دو لت است .
فصل دو م ـ موضوع فعاليت و و ظايف
ماده 5 ـ و ظايف و اختيارات شركت به شرح ذيل خواهد بود :
1ـ انجام خدمات فرو دگاهي از قبيل نگهداري و بهره برداري از پايانه هاي بار و مسافر ، امور حمل و نقل و انجام خدمات پشتيباني مربوط به هواپيما ، پاركينگ ، مراجعين به فرو دگاهها ، خدمات زميني فرو دگاهي ( هندلينگ ) ، آشيانه ، كترينگ ، اقامتي و پذيرايي ، سوخت رساني به هواپيما و ساير فعاليتهايي كه به موجب قانون به عهده شركت قرار گرفته يا خواهد گرفت .
2ـ خدمات هوانوردي از قبيل تجهيز راههاي هوايي ، نگهداري و بهره برداري از تجهيزات هوانوردي ، هدايت و نشست و برخاست هواپيما و و سايل پرنده در فضا و فرو دگاهها ، خدمات آزمايش دستگاههاي ناو بري و خدمات ايمني زميني و آتش نشاني و ساير خدمات زميني مربوط .
2ـ خدمات طراحي ، ساخت ، تعميرات و نگهداري پايانه ها ، ساختمانهاي جنبي ، عوامل پرو ازي ، تجهيزات پرو ازي و لوازم ارتباطي و ناو بري و ساير تسهيلات فرو دگاهي .
3ـ سرمايه گذاري يا مشاركت با بانكها و اشخاص حقيقي و حقوقي ( غيردو لتي ) و اجد شرايط و صلاحيت و اخذ تسهيلات از بانكها و مؤسسات اعتباري به منظور تحقق اهداف شركت با تصويب مجمع عمومي و با رعايت قوانين و مقررات مربوط .
4ـ ايجاد آزمايشگاههاي تحقيقاتي منطبق با اهداف شرك ت .
5ـ صدو ر خدمات فني و تخصصي در محدو ده و ظايف اصلي شرك ت .
6ـ عضويت در مجامع و سازمانهاي غيردو لتي داخلي و بين المللي مرتبط با و ظايف شركت با رعايت قوانين و مقررات مربوط .
7ـ ساير اقداماتي كه به تشخيص و تصويب مجمع عمومي در جهت تحقق اهداف شركت با رعايت قوانين و مقررات مربوط لازم باشد .
تبصره ـ شركت مي تواند برخي از امور غيرمديريتي نظير فعاليتهاي فني و عملياتي ، خدماتي و پشتيباني مربوط به ايجاد ، اداره ، نگهداري ، توسعه و تجهيز فرو دگاهها را به اشخاص حقيقي يا حقوقي ذي صلاح و و اجد شرايط طبق قوانين و مقررات مربوط و اگذار نمايد .
فصل سوم ـ اركان شركت
ماده 6ـ اركان شركت عبارتند از :
1ـ مجمع عمومي
2ـ هيأ ت مديره و مديرعامل
3ـ بازرس ( حسابرس )
ماده 7ـ مجمع عمومي شركت از افراد زير به عنوان نمايندگان سهام دو لت تشكيل مي شود :
1ـ و زير راه و ترابري كه رياست مجمع عمومي را نيز برعهده خواهد داشت
2ـ و زير امور اقتصادي و دارايي
3ـ رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور
4ـ و زير صنايع و معادن
5 ـ و زير بازرگاني
ماده 8ـ مجامع عمومي شركت عبارتند از :
1ـ مجمع عمومي عادي
2ـ مجمع عمومي فوق العاده
ماده 9ـ مجمع عمومي عادي حداقل سالي دو بار براي بررسي و اتخاذ تصميم نسبت به صورتهاي مالي شركت ، تصويب بودجه ، خط مشي و رسيدگي به ساير موضوعات مذكور در دستورجلسه تشكيل خواهد شد .
ماده 10ـ مجمع عمومي عادي با حضور اكثريت اعضا و مجمع عمومي فوق العاده با حضور حداقل چهار عضو رسميت خواهد داشت . تصميمات در مجمع عمومي عادي همواره با سه رأي و در مجمع فوق العاده با چهار رأي موافق معتبر خواهد بود . دعوت مجمع عمومي اعم از عادي يا فوق العاده با ذكر تاريخ و محل تشكيل و دستورجلسه حداقل ده رو ز قبل از انعقاد مجمع به عمل خواهد آمد . سوابق مربوط به موضوعاتي كه در دستور مجمع قرار دارد بايد همراه دعوتنامه براي اعضاي مجمع عمومي ارسال شود .
ماده 11ـ و ظايف مجمع عمومي عادي به شرح زير است :
1ـ بررسي و تصويب خط مشي و برنامه عملياتي شركت .
2ـ رسيدگي و اتخاذ تصميم نسبت به گزارش عملكرد هيأ ت مديره ، صورتهاي مالي و بودجه شركت .
3ـ عزل و نصب اعضاي هيأ ت مديره شركت براساس پيشنهاد رييس مجمع عمومي براي مدت دو سال .
4ـ انتخاب بازرس ( حسابرس ) شركت طبق قانون استفاده از خدمات تخصصي و حرفه اي حسابداران ذي صلاح به عنوان حسابدار رسمي ـ مصوب 1372ـ
5ـ اتخاذ تصميم نسبت به اندو خته ها و نحوه تقسيم سود با رعايت قوانين و مقررات مربوط .
6ـ بررسي و تصويب ساختار كلان شركت شامل نمودار سازماني ، شرح و ظايف ، سقف پستهاي سازماني تا سطوح مديريت و و احدهاي همتراز و برنامه هاي جذب نيرو ي انساني شركت با رعايت قوانين و مقررات .
7ـ بررسي و اتخاذ تصميم در مورد آيين نامه هاي مالي ، معاملاتي و استخدامي و ساير آيين نامه هاي مورد نياز شركت با رعايت قوانين و مقررات و ارائه به مراجع ذي ربط قانوني جهت تصويب .
بررسي و تصويب تعرفه هاي خدمات و فعاليتهاي شركت به استثناي تعرفه هاي موضوع ماده ( 63 ) قانون نحوه و صول درآمدهاي دو لت و مصرف آن در موارد معين كه پس از تأ ييد مراجع ذي ربط اجرا خواهد گرديد .
9ـ تعيين حقوق و مزاياي اعضاي هيأ ت مديره و مديرعامل شركت با رعايت مصوبات شوراي حقوق و دستمزد و تعيين حق الزحمه بازرس ( حسابرس ) در چارچوب قوانين و مقررات مربوط .
10ـ اتخاذ تصميم نسبت به مطالبات مشكوك الوصول و يا غيرقابل و صول كه از طرف هيأ ت مديره پيشنهاد مي شود .
11ـ رسيدگي و اتخاذ تصميم درخصوص سرمايه گذاري و يا مشاركت با بخش غيردو لتي ، اخذ و ام و تحصيل اعتبار به پيشنهاد هيأ ت مديره در چارچوب و ظايف شركت با رعايت قوانين و مقررات مربوط .
12ـ اتخاذ تصميم درخصوص ارجاع دعاو ي به داو ري و همچنين اتخاذ تصميم در مورد سازش در دعاو ي و استرداد دعاو ي و ارائه آن به مراجع ذي صلاح جهت اتخاذ تصميم با رعايت اصل يكصد و سي و نهم قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران .
13ـ اتخاذ تصميم درخصوص تأ سيس يا تحصيل شعبه يا نمايندگي در نقاط داخل كشور به پيشنهاد هيأ ت مديره با رعايت قوانين و مقررات مربوط .
14ـ اتخاذ تصميم نسبت به طرحهاي پيشنهادي هيأ ت مديره در مورد فعاليتهاي قابل و اگذاري شركت .
15ـ پيشنهاد تصويب يا لغو عضويت در مجامع و سازمانهاي داخلي و بين المللي طبق قوانين و مقررات مربوط .
16ـ تعيين رو زنامه كثيرالانتشار
17ـ اتخاذ تصميم نسبت به ساير موضوعاتي كه با رعايت قوانين و مقررات مربوط و اين اساسنامه در دستور مجمع عمومي عادي قرار مي گيرد .
ماده 12ـ مجمع عمومي فوق العاده در مواقع لزو م تشكيل مي گردد و اتخاذ تصميم در مورد زير منحصراً با مجمع يادشده مي باشد :
1ـ اتخاذ تصميم نسبت به اصلاح يا تغيير در مواد اساسنامه شركت با رعايت قوانين و مقررات مربوط و ارائه پيشنهاد به هيأ ت و زيران جهت تصويب .
2ـ اتخاذ تصميم نسبت به افزايش يا كاهش سرمايه شركت و پيشنهاد به هيأ ت و زيران جهت تصويب .
3ـ پيشنهاد انحلال شركت در چارچوب قانون و ارائه پيشنهاد به هيأ ت و زيران جهت تصويب .
ماده 13ـ هيأ ت مديره شركت مركب از پنج نفر عضو اصلي موظف ، حداقل داراي مدرك تحصيلي كارشناسي خواهد بود كه با پيشنهاد رييس مجمع عمومي و تصويب مجمع عمومي از بين افراد صاحب نظر در تخصصهاي مرتبط با فعاليتهاي شركت براي مدت دو سال انتخاب مي شوند و پس از انقضاي مدت تا زماني كه تجديد انتخاب به عمل نيامده است ، در سمت خود باقي خواهند بود و انتخاب مجدد آنها براي دو ره هاي بعد بلامانع است .
تبصره 1ـ هريك از اعضاي هيأ ت مديره موظفند به صورت تمام و قت در شركت اشتغال داشته و به ترتيبي كه هيأ ت مديره مشخص مي نمايد راهبري حوزه هايي از فعاليت شركت را عهده دار خواهند بود .
تبصره 2ـ حداقل سه نفر از اعضاي انتخابي هيأ ت مديره بايد از كارمندان رسمي و با تجربه و داراي حداقل ده سال سابقه كار در شركت بوده و يك نفر نيز داراي تحصيلات و سوابق مرتبط در رشته مالي و بازرگاني باشد .
تبصره 3ـ هيأ ت مديره از ميان خود يك نفر را به عنوان رييس هيأ ت مديره انتخاب مي نمايد .
ماده 14ـ جلسات هيأ ت مديره با حضور اكثريت اعضا رسميت يافته و تصميمات با سه رأي موافق اعضا معتبر خواهد بود .
ماده 15ـ جلسات هيأ ت مديره حداقل هر ماه يك بار و به طور منظم تشكيل و دستورجلسه يك هفته قبل از تشكيل جلسه توسط رييس هيأ ت مديره براي اعضا ارسال خواهد شد .
ماده 16ـ هيأ ت مديره داراي دفتري خواهد بود كه صورتجلسات هيأ ت مديره با درج نظر مخالفين در آن به امضاي اعضاي حاضر خواهد رسيد . مسؤو ليت ابلاغ و پيگيري مصوبات هيأ ت مديره با رييس هيأ ت مديره مي باشد .
ماده 17ـ مديرعامل و اعضاي هيأ ت مديره شركت حق پذيرش هيچ سمت ديگري ( موظف يا غيرموظف ) در ساير شركتهاي مادرتخصصي و شركتهاي زيرمجموعه آنها را ندارند .
ماده 18ـ در صورت فوت ، بازنشستگي ، استعفا و يا هر دليل ديگري كه ادامه فعاليت هريك از اعضاي هيأ ت مديره غيرممكن گردد ، مجمع عمومي عادي به طور فوق العاده تشكيل و جانشين و ي را براي بقيه مدت باقيمانده انتخاب خواهد نمود .
ماده 19ـ هيأ ت مديره شركت مجري مصوبات مجمع عمومي مي باشد و بر اساس مقررات اين اساسنامه داراي اختيارات زير است :
1ـ تهيه و تنظيم تشكيلات كلان ، آيين نامه هاي مالي ، معاملات ، استخدامي و همچنين پيشنهاد اصلاح آنها و اساسنامه شركت براي ارائه به مجمع عمومي و ديگر مراجع مربوط .
2ـ رسيدگي و تأ ييد بودجه سالانه ، گزارش عملكرد سالانه و صورتهاي مالي براي ارائه به مجمع عمومي .
3ـ پيشنهاد خط مشي و تأ ييد برنامه عملياتي شركت و ارائه آنها به مجمع عمومي .
4ـ تصويب تشكيلات تفصيلي شركت در چارچوب تشكيلات كلان با رعايت قوانين و مقررات مربوط .
5ـ تصويب آيين نامه هاي داخلي مربوط به رو ش اداره شركت و تعيين حدو د اختيارات هريك از و احدهاي شركت با رعايت قوانين و مقررات مربوط .
6ـ رسيدگي و اتخاذ تصميم در مورد قراردادهايي كه برابر آيين نامه معاملات شركت بايد به تصويب هيأ ت مديره برسد .
7ـ نظارت بر اجراي برنامه هاي جاري براساس خط مشي و اهداف شركت .
8ـ اتخاذ تصميم نسبت به خريد و فرو ش اموال منقول در چارچوب آيين نامه مالي ، معاملاتي شركت و با رعايت ساير قوانين و مقررات مربوط و همچنين انعقاد قراردادهاي اجاره و استيجاره اماكن و تأ سيسات بر اساس لايحه قانوني و اگذاري و تخليه اماكن و محلها در فرو دگاههاي كشور ـ مصوب 1358ـ
9ـ مسؤو ليت اداره كليه امور شركت اعم از اعمال نظارتهاي مالي ، محاسباتي ، استخدامي ، مديريت امور كاركنان ، تشكيلات ، معاملات ، مخارج ، حفظ اموال و همچنين نظارت لازم در امور اداري ، مالي ، فني ، دفاتر و نمايندگي ها .
10ـ انجام حسابرسي داخلي نسبت به عمليات ، معاملات و مخارج شركت و بازرسي در كليه امور شركت .
11ـ پيشنهاد در مورد افزايش يا كاهش سرمايه و نحوه تقسيم سود و يژه و استفاده از اندو خته هاي شركت به مجمع عمومي .
12ـ تعيين حق و كالت يا حق مشاو ره و كلاي دادگستري مورد نياز شركت .
13ـ بررسي و پيشنهاد سرمايه گذاري ، مشاركت با بخش غيردو لتي و اخذ تسهيلات بانكي و و ام به مجمع عمومي .
14ـ بررسي و پيشنهاد در مورد مطالبات مشكوك الوصول و غيرقابل و صول و نيز اندو خته هاي شركت به مجمع عمومي .
15ـ تأ ييد برنامه هاي آموزشي در جهت تربيت و ارتقاي كاركنان و مديران شركت كه از سوي مديرعامل پيشنهاد مي شود .
16ـ پيشنهاد تعرفه هاي خدمات و فعاليتهاي شركت به مجمع عمومي يا ساير مراجع مربوط .
17ـ انجام ساير امور لازم براي اداره شركت در چارچوب اين اساسنامه و قوانين و مقررات مربوط .
ماده 20 ـ هيأ ت مديره مي تواند به مسؤو ليت خود قسمتي از و ظايف و اختيارات خود را به مديرعامل تفويض نمايد .
ماده 21 ـ هيأ ت مديره موظف است يك نسخه از صورتهاي مالي شركت و گزارش هيأ ت مديره را در مهلت مقرر به منظور رسيدگي و اظهارنظر براي بازرس ( حسابرس ) شركت ارسال نمايد .
ماده 22 ـ مديرعامل بالاترين مقام اجرايي شركت مي باشد كه با پيشنهاد هيأ ت مديره و تصويب مجمع عمومي براي مدت دو سال از بين اعضاي هيأ ت مديره يا خارج از آن انتخاب و با حكم رييس مجمع عمومي منصوب مي شود و داراي اختيارات تام براي اداره امور عمومي و اجرايي شركت در حدو د مصوبات مجمع عمومي و هيأ ت مديره و مقررات اين اساسنامه و آيين نامه هاي مربوط مي باشد .
تبصره 1 ـ مديرعامل مي تواند رييس هيأ ت مديره شركت نيز باشد .
تبصره 2 ـ مديرعامل مي تواند با مسؤو ليت خود بخشي از و ظايف و اختيارات خود را به هريك از كاركنان شركت تفويض نمايد .
تبصره 3ـ(اصلاحي 29/04/1384) معاو ن امور عملياتي شركت كه براساس ضوابط تخصصي مصوب سازمان هواپيمايي كشوري توسط مدير عامل منصوب خواهد شد .
ماده 23 ـ موارد زير از جمله و ظايف مديرعامل مي باشد :
1ـ اجراي مصوبات مجامع عمومي و هيأ ت مديره
2ـ تهيه بودجه سالانه و صورتهاي مالي شركت و ارائه آن به هيأ ت مديره
3ـ تهيه و تنظيم برنامه عملياتي شركت و ارائه آن به هيأ ت مديره
4ـ اداره امور فني ، مالي ، اداري و استخدامي شركت
5 ـ پيشنهاد آيين نامه مالي ، معاملاتي و استخدامي شركت به هيأ ت مديره
6ـ پيشنهاد تشكيلات تفصيلي شركت به هيأ ت مديره
7ـ بازكردن حساب ريالي يا ارزي در بانكهاي داخلي يا خارجي به حساب شركت طبق قوانين و مقررات مربوط پس از تصويب هيأ ت مديره .
8ـ استخدام و عزل و نصب كاركنان براساس آيين نامه استخدامي شركت و در چارچوب اهداف و سياستها و سازمان مصوب و با رعايت بودجه مربوط .
9ـ تهيه و تدو ين گزارشهاي دو ره اي از و ضع جاري ، مالي و عملياتي انجام شده شركت براي ارائه به هيأ ت مديره و مجمع عمومي .
ماده 24 ـ كليه اسناد ، او راق مالي ، قراردادها و اسناد تعهدآو ر شركت بايد به امضاي مشترك مديرعامل و يكي از اعضاي هيأ ت مديره ( به انتخاب هيأ ت مديره ) و يا نمايندگان آنان برسد و مكاتبات اداري به امضاي مديرعامل يا كساني كه از طرف او حق امضا دارند مي رسد .
تبصره ـ(اصلاحي 29/ 04/ 1384) برداشت از حسابهاي بانكي شركت با امضاي مشترك مقامات مذكور در اين ماده و ذي حساب و مقام مجاز از طرف ذي حساب مجاز خواهد بود .
ماده 25 ـ مديرعامل نماينده قانوني شركت در كليه مراجع اداري و قضايي بوده و براي دفاع از حقوق شركت و تعقيب دعاو ي و طرح آن اعم از كيفري و حقوقي حق توكيل به غير را دارد . مديرعامل مي تواند پس از اخذ نظر مجمع عمومي با رعايت اصل ( 139 ) قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران نسبت به ارجاع موارد به داو ري اقدام نمايد .
ماده 26 ـ در صورت انقضاي مدت مديريت مديرعامل ، اقدامات و ي تا تعيين مديرعامل جديد نافذ و معتبر بوده و قدرت اجرايي خواهد داشت .
ماده 27 ـ(اصلاحي 29/ 04/ 1384) شركت داراي بازرس ( حسابرس ) خواهد بود كه طبق قانون استفاده از خدمات تخصصي و حرفه اي حسابداران ذي صلاح به عنوان حسابدار رسمي ـ مصوب 1372ـ با تصويب مجمع عمومي براي مدت يك سال انتخاب خواهد شد و تا زماني كه جانشين و ي انتخاب نشده است ، به و ظايف خود ادامه خواهد داد .
تبصره ـ اقدامات بازرس در اجراي و ظايف خود نبايد مانع جريان كارهاي عادي شركت گردد .
ماده 28ـ و ظايف بازرس ( حسابرس ) به شرح زير مي باشد :
1 ـ بررسي گزارش سالانه و رسيدگي ترازنامه و عملكرد و حساب سود و زيان و صورت دارايي شركت و تطبيق آن با دفاتر و كارتهاي شركت و اظهارنظر در مورد آنها .
2 ـ تهيه و تطبيق و گزارش چگونگي عمليات و امور مالي سالانه شركت براي تقديم به مجمع عمومي در موعد مقرر قانوني .
3 ـ بازرس حق دارد در حدو د و ظايف و بدو ن مداخله در امور جاري و اجرايي شركت هرگونه اطلاعاتي را كه لازم بداند از مديرعامل يا ساير كاركنان شركت بخواهد و دفاتر و اسناد و پرو نده هاي شركت را ملاحظه كند بدو ن اينكه با انجام و ظايف خود موجب برو ز و قفه در امور شركت گردد و مسؤو لين شركت مكلفند اطلاعات لازم را در اختيار بازرس قرار دهند .
4 ـ بازرس مي تواند براي انجام و ظايف خود از كارشناسان و متخصصين داخل و خارج شركت و ساير امكانات موردنياز استفاده نمايد . مديرعامل شركت جهت انجام و ظيفه بازرس امكانات لازم را در اختيار و ي قرار خواهد داد .
ماده 29ـ به منظور اعمال منظم و رو شمند فرآيند ارزيابي و حصول اطمينان از كارايي و اثربخشي عمليات و رعايت صرفه و صلاح اقتصادي و سنجش نحوه اعمال مديريت براساس معيارهاي از پيش تعيين شده و انعكاس نتايج آن در گزارشها و نظارت مستمر بر حسن اداره امور شركت براساس برنامه ها و اهداف مصوب و حصول اطمينان از سيستمهاي كنترلي ، شركت مي تواند كارگرو ه حسابرسي عملياتي تشكيل دهد . كارگرو ه يادشده موظف است گزارشات لازم را در اختيار مجمع عمومي يا هيأ ت مديره قرار دهد .
تبصره ـ رييس كارگرو ه حسابرسي عملياتي توسط مجمع عمومي عادي انتخاب خواهد شد .
فصل چهارم ـ ساير مقررات
ماده 30ـ سال مالي شركت از او ل فرو ردين ماه هر سال آغاز و در پايان اسفندماه همان سال خاتمه مي پذيرد .
ماده 31ـ كليه دفاتر شركت در آخر اسفندماه بسته شده و صورتهاي مالي آن بايد حداكثر تا پايان خردادماه هر سال پس از تأ ييد هيأ ت مديره از طرف مديرعامل در اختيار بازرس ( حسابرس ) قرار گيرد .
ماده 32ـ اين شركت از نظر سياستها ، برنامه ها و فعاليتهاي توسعه و بهره برداري تابع و زارت راه و ترابري بوده و از نظر ضوابط بين المللي تابع مقررات سازمان بين المللي هواپيمايي كشوري ( ايكائو ) كه از طريق سازمان هواپيمايي كشوري اعمال مي گردد ، مي باشد .
ماده 33ـ اين اساسنامه از تاريخ ابلاغ جايگزين اساسنامه قبلي ، موضوع تصويبنامه شماره 112722/ت173ك مورخ 14/ 9/ 1369 و اصلاحيه بعدي آن مي شود .
اين اساسنامه به موجب نامه هاي شماره 8904/ 30/ 83 مورخ 21/ 8/ 1383 و شماره 9298/ 30/ 83 مورخ 10/10/ 1383 شوراي نگهبان به تأ ييد شوراي يادشده رسيده است .
محمد رضا عارف - معاون اول رييس جمهور